Tabere Montane

Lecţii de ski particulare pentru copii și adulţi

De ce lecţii de ski particulare

Dacă vrei să îți îmbunătățești abilitățile în acest sport, atunci luarea unor lecții de ski particulare este o opțiune excelentă. Acestea te vor ajuta să înveți mai repede și să te bucuri mai mult de sportul tău preferat.

Un monitor profesionist atestat I.S.I.A. va fi acolo pentru a te ghida și a-ți oferi feedback pe parcursul procesului de învățare. În cadrul unei sau unor lecţii de ski particulare, monitorul îți va oferi informații utile despre cum să faci anumite mișcări pentru a putea să evoluezi mai rapid.

Lecţii de ski particulare
Lectii de ski particulare la Busteni

Rolul unui monitor de ski

Monitorul de ski îţi va oferi exerciţii practice pentru a-ţi îmbunataţi abilitaţile și poate chiar să iţi arate trucuri și tehnici noi pe care nu le-ai fi putut învăţa singur. Un monitor profesionist poate identifica greşelile tale şi poate lucra cu tine pentru a le corecta, astfel încât tu să devii un schior mai bun şi să te bucuri mai mult de sportul tău preferat. Monitorul îţi poate oferi informaţii despre cum să eviţi accidentele și cum să îţi maximizezi distracţia pe pârtie.

În plus, luarea unor lecţii de ski particulare este o modalitate excelentă pentru a socializa cu alte persoane care iubesc acelaşi sport ca şi tine. Acest lucru va face ca experienta ta la ski să fie mult mai plăcută și distractivă decât dacă veţi merge singur la pârtie.

Te-ai gândit vreodată că ai putea să înveți să schiezi în timp record?
Contactează-ne și lasă-ne să ne demonstrăm profesionalismul.
Poți alege între a învăța individual sau în echipă, în weekend sau în timpul săptămânii, în funcție de timpul tău liber.