Tabere Montane

Activitǎţi recreative în munţii Bucegi

Drumeţii în munţii Bucegi

Drumeţii

Drumețiile îţi oferă oportunitatea de a vedea peisaje spectaculoase și de a te bucura de natura. Sunt o modalitate excelentă de a face exerciții fizice și de a te menține în formă.

Drumeția este un hobby accesibil tuturor și nu necesită echipament costisitor sau cunoştinţe speciale. Există multe trasee disponibile pentru toate nivelurile de abilitate şi experienţe, astfel încât oricine poate găsi ceva potrivit pentru el sau ea.

Hai la o drumeție!

Plimbări cu bicicleta

Plimbări cu bicicleta

Plimbările cu bicicleta sunt o modalitate excelentă de a face exerciții fizice. Vei putea să te bucuri de beneficiile unei activități fizice regulate, cum ar fi pierderea în greutate, îmbunătățirea stilului tău de viață, reducerea stresului și îmbunătățirea somnului.

Veţi putea sã vã bucuraţi de aer curat şi soarele strãlucitor şi sã vã simţiti relaxat ştiind cã faceţi exerciţii fizice benefice pentru corpul dumneavoastră.

Veţi putea vedea locuri noi și interesante pe care nu le-aţi fi vãzut altfel, experimenta culturile locale și vedea cum trăiesc oamenii din acele locuri.

Tiroliana

Tiroliana

Tiroliana este una dintre cele mai populare activități de aventură din România. Aceasta oferă o experiență unică și plină de adrenalină, care poate fi savurată de toată lumea.

Tiroliana este o activitate care se desfășoară în aer liber și presupune traversarea unei distanțe mai mici sau mai mari folosind un cablu suspendat. Acest cablu este atașat la două puncte fixe, iar persoana se deplasează prin intermediul unei hamuri speciale.

Daca ești în căutarea unei experiențe noi și pline de adrenalină, atunci tiroliana este cea mai bună opțiune pentru tine!

Inițiere în alpinism

Inițiere în alpinism

Alpinismul este una dintre cele mai frumoase activități pe care le poți încerca. Acesta oferă oportunități de a explora lumea și de a te bucura de frumusețea naturii. Alpinismul te provoacă să înveți noi abilități, să îți îmbunătățești starea fizică și mentală și să te bucuri de experiențe unice.

Veţi învăţa cum să folosiţi corect echipamentul, cum să vă pregătiţi pentru expediţii si cum să vă bucuraţi în siguranţă de experienţele unice pe care le oferă alpinismul.

Te poți da oricând pe o tiroliană sau poți parcurge orice traseu montan alături de noi în condiții de maximă siguranță.

Te poți plimba cu ATV-ul sau poți încerca trasee de alpinism de diferite grade de dificultate.

Putem face asta pentru tine și echipa ta organizând team-building-uri sau doar ca distracție de week-end pentru tine și prietenii tăi.